November 2011

Filmografie

17. november 2011 at 19:55 | Muppets Most Wanted
♦ DIVADLO ♦
2016 ♦ The Crucible

♦ FILMY ♦
2016 ♦ The Seagull
2015 ♦ Brooklyn
2014 ♦ Lost River
2014 ♦ Muppets Most Wanted
2013 ♦ The Host
2013 ♦ Byzantium
2011 ♦ Hanna
2011 ♦ The Way Back
2009 ♦ Lovely Bones
2008 ♦ City of Ember
2007 ♦ Atonement

♦ SERIÁLY ♦
2005 ♦ Proof
2003 - 2004 ♦ The Clinic

» Saoirse Ronan » Životopis

16. november 2011 at 0:22

Saoirse se narodila 12. dubna 1992 Paulu a Monice Ronan v New Yorku. Přestože se narodila v USA tak se jako malá s rodiči přestěhovala do Ardattin v Irsku.

V roce 2003 získala Saoirse svojí první roli a to ve čtvrté epizodě seriálu The Clinic. V roce 2005 dostala roli Orla Boland v Proof.

Její první filmová role přišla v roce 2006 a to ve filmu I Could Never Be Your Woman, kde hrála po boku Michelle Pfeiffer a Paul Rudd. Saoirse si zahrála dozrávající vtipnou Izzie dceru Michelle. Po propuštění se ukázalo že to byl Saoirsein první velký film. Další na řadě byl film Atonement (Pokání) ve kterém hrála i Keira Knightley, James McAvoy nebo Vanessa Redgrave.

Site

16. november 2011 at 0:05 | Posted by: Krist

PAST LAYOUTS | předchozí vzhledy blogu
SOURCES | zdroje

Multimedia

16. november 2011 at 0:03 | Posted by: Krist

VIDEOS | videa
GALLERY UPDATES | nové fotografie

Saoirse Ronan

16. november 2011 at 0:01 | Posted by: Krist

BIOGRAPHY | životopis
FILMOGRAPHY | projekty (filmy & seriály)
ARTICLES | články o SaoirseNEWS | novinky o Sersh
INTERVIEWS | rozhovory se SaoirseOTHER | co se jinam nevešlo
Copyright © 2011 - 2016 | Fan Blog | S-Ronan
Hosting | blog.cz